Bondage – hvis I er nysgerrige på BDSM

Bondage - hvis I er nysgerrige på BDSM

Skal der ekstra kulør på livet i soveværelset, er det på tide at overveje, hvorvidt lækkert sexlegetøj skal inddrages i den erotiske leg. Måske kan I som par få en masse ud af en smart par-vibrator, som er designet til at give begge parter nydelse under samlejet. Det kan også være, at I er til let og blid BDSM (Bondage, Dominans, Sadisme og Masochisme), og gerne vil prøve rollerne af som Christian Grey og Anastacia fra den berømte bog- og film serie Fifty Shades Of Grey.

Hvis dette er tilfældet, anbefales det, at I starter med bondage i den milde udgave – den, hvor en af jer er bundet, og den anden bruger sin magt på at pirre og tilfredsstille. På denne måde kan I få fornemmelsen af, hvad bondage som koncept indebærer – at det ikke nødvendigvis drejer sig om den absolutte seksuelle underkastelse, men også handler om roller, grænser og – frem for alt – tillid.

BDSM repræsenterer i sin helhed et sæt af mind games, som godt kan rykke en del ved fortidige traumer, og derfor skal man være varsom, inden man kaster sig ud i den dybe ende – især hvis man ikke er en helt sikker svømmer, og ved hvordan man skal navigere i forhold til hverandre.

Få dybde og perspektiv i jeres erotiske forhold med bondage

Bondage alene er rigtig godt som indledende øvelser, hvis I senere hen ønsker at udforske den på én gang obskure og frække verden, som gemmer sig i BDSM. Med bondage kan I få en fornemmelse af, om det virkelig er noget for jer, eller om I hver især fungerer bedst som frie agenter i det erotiske spil. Hos belugi.dk kan I finde alt, hvad I skal bruge til den blide bondage, for eksempel silkereb, forede håndjern, og bløde blindfolds.

Se hele udvalget af udstyr til bondage på belugi.dk