Massageolie til kvinder – med eller uden duft

Massageolie til kvinder - med eller uden duft

Alle, som har prøvet at have sex, ved, at det kun bliver bedre med et lækkert forspil. Et sådant kan for eksempel indeholde stimulation af alle de erogene zoner, af hvilke især kvinder kan præsentere et rigt udvalg. Stimulation behøver ikke nødvendigvis kun at inkludere berøring, men kan med fordel tage alle sanser med ind i legen. En særdeles følsom sans i denne forbindelse er lugtesansen. De olfaktoriske indtryk kan virke som det rene afrodisiakum, og dermed åbne op for en utroligt sensuel oplevelse, hvor kvinden får mulighed for at nå nye højder af ekstase.

Massageolie til kvinder med lækker og eksotisk duft

Hvis du ønsker at give din kvindelige partner et rigtig lækkert forspil – og dermed gøre selve akten mere interessant for jer begge – kan du med fordel berige hende med en lang og nydelses fuld massage, til hvilken du anvender en massageolie, som er tilsat en sensuel duft. Blandt de dufte, som er kendt for at tænde kvinder seksuelt, er dufte så som ylang ylang, jasmin og patchouli. Disse dufte vækker sanserne på en måde, man sjældent oplever, hvis man blot bruger almindelig oliven olie eller raps olie.

Hvis du bruger en halv times tid på at bearbejde din partners krop og hud med den lækre og varmende massageolie, vil du tydeligt kunne mærke, hvordan hendes krop og sind tager imod din kærlige berøring. De fleste mennesker responderer positivt på omsorg i form af hud mod hud kontakt – og når det sker i kombination med en luksuriøs massageolie til kvinder, er resultatet ikke til at tage fejl af.

Oliebaseret og vandbaseret massageolie til kvinder – find dem online hos love-lingeri.dk

Hvis du har planer om at varme op med en lækker massage, og samtidig anvender sexlegetøj eller kondomer, bør du vælge en vandbaseret variant af massageolie til kvinder, da den oliebaserede variant kan ødelægge overflader af gummi, latex eller silicone. Se det store udvalg af massageolie til kvinder på love-lingeri.dk