Tre gode råd til at tage dit sexlegetøj med ud at rejse

Tre gode råd til at tage dit sexlegetøj med ud at rejse

For de fleste ville der være meget få ting, der ville være mere pinlige, end at en tolder eller en lufthavnsbetjent hev deres sexlegetøj op af tasken foran alle de andre mennesker i lufthavnen. Men det er faktisk sket for flere, fordi sexlegetøj pludselig er begyndt at brumme mistænkeligt nede i tasken.

Hvis du gerne vil undgå, at det sker, er det en god ide, at du følger disse tre råd til at rejse med sexlegetøj. Vi har fundet frem til de tre råd i samarbejde med webshoppen www.belugi.dk, der har Nordens største udvalg af sexlegetøj og derfor har mange gode råd til, hvordan du kan rejse sikker med det. 

1. Tag batterierne ud

Hvis du har sexlegetøj med batterier, er det smarteste selvfølgelig, at du tager dem ud. På den måde kommer dit sexlegetøj ikke pludselig til at gå i gang af sig selv. Det ville være rigtig ærgerligt. Hvis det går i gang, efter at du har tjekket din bagage ind, kan du risikere, at den bliver hevet af flyet, fordi lufthavnspersonalet er nødt til at undersøge den. 

2. Pak sexlegetøj i kufferten

Hvis du har sexlegetøj som piske eller håndjern med til lidt ekstra hygge på ferien, er det absolut en god ide for dig, at du lægger det i din kuffert, som du tjekker ind, og ikke i din håndbagage. Hvis du lægger det i håndbagagen, kan du risikere, at det kan ses på skærmen, når din bagage bliver scannet. Du skal selvfølgelig også lægge glidecremen i kufferten, da den i flysammenhænge jo tæller som en væske. 

3. Sexlegetøj kommer i samme kategori som knojern og knipler

Hvis du har en flashlight med på ferien til at hygge dig med, skal du heller ikke komme den i håndbagagen. Den hører i sikkerheds sammenhænge nemlig til i samme kategori som knipler og knojern.